ERVARINGEN GESLAAGDE LEERLINGEN.

De volgende leerlingen vertellen over hun ervaring met Rijschool Blue Orange.

– Koen Ebbenhorst via Facebook

Wout-Jan bedankt! Hele goeie instructeur is duidelijk en blijft rustig, wat heel fijn is in de wat stressvolle situaties. Verder is de communicatie gewoon heel goed geregeld en staan ze altijd voor je klaar.

 

– Elin Gademans via Facebook

Rijschool BlueOrange is een goede en vooral ook prettige rijschool. Er wordt gekeken naar wat je als persoon kan, maar ook hoe je als persoon bent. Ik kan met nieuwe dingen nogal beren op de weg zien. Wout-Jan heeft hier goed bij stil gestaan, waardoor dit al snel minder werd.

Daarnaast werd er ook echt de tijd genomen om bepaalde handelingen goed onder de knie te krijgen. En als iets niet lukte, dan was er geen man overboord. De uitleg over bijvoorbeeld bijzondere verrichtingen waren erg duidelijk. Maar ook uitleg over andere verkeerssituaties werd duidelijk gegeven.

Ten slotte was de omgang fijn en prettig. Zowel Wout-Jan als Jaro zorgde ervoor dat ik me snel op mijn gemak voelde. Er werd geluisterd naar vragen of opmerkingen en er was altijd ruimte voor een leuk praatje. Hierdoor voelde de rijlessen niet als wekelijkse verplichting, maar als een uurtje leren in een goede sfeer. dit heeft mij goed geholpen.

Ik zou rijschool BlueOrange zeker aanraden bij anderen. Je bent geen nummertje, maar de instructeur weet wie je bent, wat je kunt en wat je aandachtsgebieden zijn.

 

– Eric van Trigt via Facebook

Ik heb in een lange tijd veel lessen gehad. Ik ben erg blij met de goede lessen van Wout-Jan en Jaro! Toen bij mijn praktijkexamen wat mis ging waardoor ik hem niet kon doen heeft Wout-Jan meteen op dezelfde dag een nieuwe helpen inplannen. Echt super!

 

– Esther Homan via Facebook

Dankzij de goede begeleiding van Wout-Jan heb ik mijn examen in één keer gehaald! Ook de lessen van Jaro waren goed. ik heb erg veel gehad aan Wout-Jan zijn ingewikkelde vragen en de manier waarop hij mij liet nadenken doordat ik cijfers moest geven aan mijn stresslevel. Het rijden in Amsterdam was een goede oefening voor het examen, fijn dat dit mogelijk was.

Ik raad deze rijschool zeker aan. vooral als je, zoals ik, nogal onzeker bent, Wout-Jan kan daar heel goed mee overweg!

 

– Coen Stam, Amersfoort

Mijn rijlessen bij Blue Orange heb ik ervaren als zeer prettig. Na elke les was er tijd voor een evaluatie, het gaf mij het gevoel dat er niet op de klok werd gekeken en dat er tijd voor mij werd genomen. Het was erg fijn dat er mee gedacht werd in mijn ontwikkeling.

De rijschool heeft een hele mooie website met veel nuttige informatie, je kan daar een overzicht van je voortgang bekijken en rijlessen zelf inplannen, zo was het ideaal te combineren met mijn werk.

Met de laatste lessen voor mijn praktijk examen was ik nogal onzeker over mijn kans van slagen, ik werd gerust gesteld, kreeg duidelijk en goed advies en mede dankzij dat ben ik in een keer geslaagd. Ik kan iedereen Rijschool Blue Orange aanraden.

 

– Hilje de Jong via Facebook

Dankjewel Wout-Jan voor alle rijlessen!

Wat ik erg fijn vond aan deze rijschool was dat er naar jou als persoon werd gekeken. Aan het einde van de rijles kreeg je nog een reflectie, wat ook handig was want dan weet je waar je nog meer aandacht aan moet besteden. En via online inplannen kon je dan makkelijk weer een rijles inplannen.

Wat voor mij heel erg heeft geholpen was de rit naar Amsterdam en Utrecht. Hierdoor leerde ik beter om te gaan met onbekende situaties en ik leerde ik ook om sneller te handelen. Na Amsterdam was Amersfoort een makkie! 😉

Door naar Amsterdam te rijden begon ik autorijden ook leuk te vinden, iets wat ik daarvoor niet had. Maar het belangrijkste vond ik dat ik me zekerder begon te voelen in de auto. Dat vond ik vooral fijn aan de rijlessen. Er werd niet alleen geleerd hoe je een auto moet bedienen, maar vooral hoe je je in een auto voelt. Je leert om je zelfverzekerder en fijner te voelen in de auto.

Wat mij, naast Amsterdam, ook erg heeft geholpen is de Tussen Tijdse Toets. Hierdoor wist ik een beetje hoe het er bij het afrijden aan toe zou gaan en voelde ik me daardoor ook minder angstig om af te rijden. Door de tips&tricks van Wout-Jan heb ik een vrijstelling gehaald. En bij het afrijden was ik zelfs minder zenuwachtig dan de TTT en ben ik in 1x geslaagd!

Dus, als je een rijschool zoekt waarbij er écht wordt gekeken naar de persoon en wat deze nodig heeft, dan moet je bij deze rijschool wezen. 🙂

 

– Arthur Prins via Facebook

Vanochtend geslaagd! Ik heb bij Wout Jan in de auto goed zelfstandig leren rijden, daardoor niet alleen het examen kunnen halen, maar ook ga ik met vertrouwen zelf de weg op. Bedankt!

 

– Lisette van Dijk, Amersfoort

Bij rijschool Blue Orange kreeg ik de aandacht en tijd die ik nodig had, ik heb mede dankzij dat daarom mijn rijbewijs in één keer gehaald.

Je kan online je lessenvooruit plannen en na elke les wordt je voortgang bij gehouden en zie je op welk niveau je zit.

Dus zoek je nog een goede rijschool? dan is Blue Orange zeker aan te bevelen!

Ik heb van zowel Wout-jan als van Jaro les gehad en bij beide heb ik top les gehad.

Kortom Blue Orange was voor mij dé geschikte rijschool. En ik kan nu zelf veilig de weg op!

 

– Anke Eijbergen, Hoogland

Ik vind het een goede rijschool, en er wordt goed naar je gekeken als hoe je als persoon bent.

 

– Nicole Meerding, Amersfoort

Ik vindt Blue Orange een goede rijschool omdat er goed les wordt gegeven. Er zit geen push achter alles wordt op jou tempo uitgevoerd hoe jij dat wilt. Begrijp je iets niet of doe je er wat langer over om bijv. een bijzondere manoeuvres te kunnen leren is dat geen probleem. Je hebt er rijles voor dus er wordt ook niet meteen van je verwacht dat je het de eerste of tweede keer perfect uitvoert.

Ik heb van allebei de rijinstructeurs Wout-Jan en Jaro les gehad en zijn beiden vriendelijk. Dus ben je opzoek naar een leuke en betaalbare rijschool, kies dan voor Blue Orange!

 

– Marissa Van de Velde via Facebook

Rijschool BlueOrange is een erg fijne rijschool.

Er wordt goed naar gekeken hoe jij als persoon bent, in het begin van mijn rijlessen was ik erg onzeker over mij kunnen, hier werd ik 100% mee geholpen en goed in begeleid. Hierdoor ben ik ook zekerder geworden van mijn rijvaardigheden.

Altijd leuke/leerzame en duidelijke lessen gehad, als je graag ergens extra aandacht aan wilde besteden bijvoorbeeld achteruit file parkeren was hier ruimte voor. Er wordt gekeken naar wat jij wil en kan. Na elke rijles was er tijd voor een evaluatie, het gaf mij het gevoel dat er niet op de klok werd gekeken en dat er tijd voor mij werd genomen. Mededankzij dit heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald.

Het zelf inplannen van je rijlessen is heel erg handig en makkelijk, je kan het goed om je school, werk enz. heen plannen, zelfs s’avonds en in het weekend.

Ik kreeg de tip om een TTT bij het CBR te doen, dit niet alleen voor eventueel een vrijstelling, maar ook om ervaring op te doen met een rijexamen. Dit heeft mij erg goed geholpen, ondanks dat ik de TTT niet had gehaald heb ik toch de ervaring van een rijexamen kunnen meemaken. Dit gaf mij ook een stuk zekerheid voor het praktijkexamen, je weet al een beetje hoe het allemaal te werk gaat en ik was zelfs minder zenuwachtig voor mijn praktijkexamen.

Ik kan mij voorstellen dat bij grote rijscholen mensen zich snel een nummertje voelen, dat had ik bij BlueOrange totaal niet.

Dus zoek jij een goede betaalbare rijschool waarbij de aandacht echt bij jouw ontwikkeling ligt? dan is BlueOrange zeker aan te bevelen…!!

Wout-Jan en Jaro heel erg bedankt voor alle leuke/leerzame lessen, zonder jullie had ik mijn rijbewijs niet in één keer gehaald.

 

– Jeroen Boumeester via Facebook

Een hele fijne rijschool! Ik ben heel goed begeleid en heb daardoor mijn examen in één keer gehaald.

Super bedankt Wout-Jan!

 

– Rick DoorneKamp, Hooglanderveen

In één keer geslaagd bij rijschool Blue Orange!

Fijne rijschool, goede uitleg tijdens de lessen. De lessen kun je makkelijk plannen via de computer en er zijn lesmogelijkheden op heel veel tijdstippen, ook ’s avonds en in het weekend.

Op de website kun je ook zien wat je voortgang is, dat is leuk om terug te lezen en je leert ervan, want je ziet precies waar je nog aan moet werken. En dat kun je dan ook meteen toepassen in de volgende les.

Ik heb met heel veel plezier gelest bij rijschool Blue Orange en ik heb het hier heel goed geleerd. Bedankt!!!

 

– Bram Verhaar via Facebook

Blue-Orange is een fijne, goede rijschool met snelle service en top begeleiding.

Jaro en Wout-Jan, heel erg bedankt voor alle lessen, het gedult en de lol die we onderweg hebben gehad.

De feedback tijdens het rijden was soms pittig, maar altijd respectvol. De uitleg van situaties orgineel en duidelijk. Fijne ‘no noncense’ aanpak.

 

– Arjen Postma via Facebook

Zeer goede lessen gehad bij Wout-Jan. Bij fouten neemt hij de tijd voor uitleg, ook als het al de zoveelste keer is dat dezelfde fout wordt gemaakt is het geen probleem. De sfeer in de auto is zeer ontspannen wat het lessen ten goede komt. Ook het inplannen via de site was erg handig. Heel erg bedankt Wout-Jan!!

 

– Debbie Cooiman, via Google Places

Ik heb altijd met veel plezier gelest. De sfeer was erg ontspannen en alles werd aangepast aan mijn wensen en tempo. Aan het einde van elke rijles werd er even besproken wat er goed ging en waar ik de volgende keer op moest letten. Op die manier kun je goed bijhouden hoe je er voor staat.

Ik vond de persoonlijke aandacht ook erg prettig. Ik kan me voorstellen dat bij enorme rijscholen mensen zich snel een nummer voelen. Dat had ik hier totaal niet. Dankjulliewel Wout-Jan en Jaro voor de goede lessen. Zonder jullie had ik niet in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!

 

– Ilse Roos via Facebook

Super blij met deze rijschool. Alles werd rustig uitgelegd en er werd samen gekeken naar de beste oplossingen. Goed op je gemak gesteld. Erg leuk lessen altijd, zeer ontspannen leren rijden. Zeker aan te raden!

 

-Iris van der Laan via Facebook

Zowel bij Wout-Jan als Jaro met plezier gelest, er wordt gekeken naar wat jij wil en kan.

 

– Tara Mannak, Amersfoort

Ruim anderhalf jaar heb ik bij deze rijschool gelest.

Ik heb voornamelijk bij Wout-Jan gelest, maar ook bij Jaro. Van de eerste lessen kan ik me vooral nog herinneren dat de instructeurs mijn vertrouwen hebben gewekt door een rustige houding en dat het zoeken was naar de juiste stand van de stoel, het stuur en de spiegels (ik ben 1.53m).

In het begin vond ik het erg spannend en had ik totaal geen controle over de auto. Vooral met de bediening van de koppeling heb ik lange tijd problemen gehad, frustrerend! Gelukkig bleven zowel Wout-Jan als Jaro rustig en als de auto weer afsloeg, hoorde ik naast mij nogmaals het volgende zinnetje: “Rustig op laten komen en vasthouden totdat je tien kilometer per uur rijdt”. Dat ze het niet op hebben gegeven heeft me af en toe best verbaasd.

Toen ik met rijlessen begon, had ik eigenlijk wel gedacht of vooral gehoopt dat ik met veertig/ vijftig lessen mijn rijbewijs zou hebben. Dat werden er heel wat meer, maar gelukkig bleven Wout-Jan en Jaro vertrouwen in mij houden en heb ik uiteindelijk toch mijn rijbewijs gehaald.

Bij het cbr heb ik qua praktijk een tussentijdse toets, twee keer een regulier examen en twee keer een faalangst examen gedaan. Tijdens al deze examens is Wout-Jan meegegaan. Ik heb dit als erg prettig ervaren aangezien ik hierdoor met hem na afloop de rit kon bespreken en we tijdens de lessen aan de punten konden werken die ik als feedback kreeg.

Het planningssysteem van Blue Orange vond ik handig, ondanks dat het niet altijd goed ging. Gemakkelijk vanaf je computer/smartphone/tablet lessen inplannen. Het inplannen van de examens duurde in het begin wat lang naar mijn idee, maar sinds Linda is aangenomen, gaat dit een stuk sneller. Goede zet Blue Orange!

 

– Niels Stoffer via Facebook

Een hele leuke tijd gehad met het lessen, nooit problemen gehad qua plannen. Ik raad iedereen deze rijschool aan! Bedankt!

 

– Colinda Roos, via Linkedin

In de periode van augustus 2010 – juli 2011 heb ik rijles gehad van Wout-Jan Slob bij rijschool Blue Orange. Blue Orange is een snel groeiende rijschool waarbij ik met succes mijn rijbewijs heb behaald binnen een gewenste periode.

Wout-Jan Slob is geduldig en daarnaast ook duidelijk in zijn communicatie. Deze rijschool is professioneel opgezet en binnen de lessen is er ruimte voor uitleg aan de hand van praktische voorbeelden. Kortom, Blue Orange is hét adres voor de gelaagde rijopleiding!

 

– Sanne Brundel via Facebook

Ontzettend fijne rijschool!

 

– Annemarie Harkema via Facebook

Rijschool BlueOrange is een erg fijne rijschool. De rij instructeurs kijken naar wat jij moeilijk vindt en helpen je daar 100% mee. Ik zou deze rijschool iedereen aanraden!

 

– Laura Gerritzen via Facebook

Altijd heel goed les gehad bij Wout-Jan! Het zelf online inplannen is ook erg handig. Bedankt!

 

– Carleen van den Berge via Facebook

Goede rijschool! Ook handig dat je de lessen kon inplannen. In de lessen was het af en toe wel streng, maar dat vooral op momenten dat je ook echt beter kan! Op het moment dat je even vergeten lijkt te zijn is Wout Jan heel geruststellend en opbouwend!

 

– Rebecca Van Der Weijde via Facebook

Het is heel fijn dat je zelf online de lessen kan inplannen, en ik heb bij beide instructeurs met plezier gereden. Ook heeft Linda achter de schermen heel veel moeite gedaan om m’n examen te regelen, echt super!

 

– Machteld Bergsma via Facebook

Goede begeleiding! Dankzij Blue Orange heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!

 

– Myrthe Hulst via Facebook

Heel erg bedankt Wout-jan voor alle rijlessen! De rijschool zelf is heel goed, het zelf online kunnen inplannen van je rijlessen is ideaal. Aan het einde van iedere rijles kijk je even terug op het afgelopen uur en reflecteer je wat goed en wat minder goed ging, zodat je in de volgende rijles daar gelijk rekening mee kan houden.

 

– Babette Henstra, Amersfoort

Gezellige lessen en in 1 keer geslaagd! Bedankt Wout-Jan!